Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Також у наявності: English (United Kingdom)
Перегляди: 759

Акція

 

 

З 11 вересня в усіх магазинах мережі діятиме акційна пропозиція від одного з найбільших виробників автомобільних гальмівних колодок

 

Компанія Strans спільно із німецькою компанією Textar підготували для вас круту акційну пропозицію. Умови надзвичайно прості. З 11 вересня по 10 грудня придбай продукцію бренду Textar на суму 25 000 грн одним чеком і отримай у подарунок комплект робочого одягу – напівкомбінезон, кепку та футболку. Акція триватиме до вичерпання призового фонду.

 

TEXTAR - один з найбільших виробників автомобільних гальмівних колодок. За майже столітню історію існування компанія напрацювала досвід і розробила технології, які дозволяють їй виготовляти найсучасніші гальмівні колодки, що відповідають усім вимогам сьогоднішнього дня і навіть перевершують стандарти. Асортимент продукції, яку виробляє компанія, покриває вимоги європейського ринку практично повністю. Продукція TEXTAR виготовляється для всіх провідних автомобільних компаній.

 

Більше про деталі акції запитуйте в свого менеджера Strans та не забувайте слідкувати й надалі за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх переваг для Вашого бізнесу!