Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Акція


Акція

 

 

З 1 листопада по всій мережі магазинів Strans діятиме нова акційна пропозиція від компанії NRF

 

 

 

 

 

Strans не припиняє вабити вигідними пропозиціями! Цього разу спільно з NRF компанія розробила акційну пропозицію в ході якої кожен, хто придбає продукцію зазначеного бренду може отримати подарунок. Згідно умов, необхідно просто купувати продукцію виробника упродовж листопада. 15 щасливчиків, які придбають продукцію бренду на найбільшу суму упродовж місяця отримають у подарунок Bodo card:

 

Bodo card - це універсальний сертифікат, за допомогою якого переможець може придбати бажаний товар у магазинах-партнерах по всій Україні.  Використати сертифікат можна на пальне, техніку, ліки, накупити продуктів чи придбати ліки. Це ж ого-го, як круто! Купуйте, що завгодно! Обмежень немає!

 

Голландська компанія NRF є одним з провідних виробників радіаторів, теплообмінних елементів (решіток, пластин, трубок) радіаторів, охолоджувачів, охолоджувачів масла, бокс-кулерів (камер охолодження) і блоків кондиціонування повітря. Обираючи NRF, означає вибір на користь якості та сервісу.

 

Придбати продукцію NRF Ви можете в кожному магазині мережі. Деталі акції запитуйте в менеджера свого магазину Strans та не забувайте й надалі слідкувати за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх переваг для Вашого бізнесу!Придбати продукцію Iron Horse Ви можете в кожному магазині мережі. Деталі акції запитуйте в менеджера свого магазину Strans та не забувайте й надалі слідкувати за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх переваг для Вашого бізнесу!