Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Перегляди: 419

Бренди

 

 

Енергозберігаюча cвітлодіодна фара LED робочого світла та заднього ходу CRK2-AR від WESEM для вантажних автомобілів, мікроавтобусів та позашляховиків.

 

 

 

 

 

Комфорт і безпека перевезень стають дуже важливими, особливо в цю пору року. Надійне і довготривале освітлення відіграє важливу роль під час доставки, завантаження і розвантаження товару.

 

Додаткове освітлення може забезпечити універсальна cвітлодіодна фара LED робочого світла та заднього ходу CRK2-AR від польського виробника WESEM, яка має дві функції: заднього ходу та робочу. Може використовуватися як допоміжне освітлення під час маневрів заднім ходом, в тому числі на дорогах загального користування, або для освітлення робочої зони під час завантаження і розвантаження, а також скрізь, де потрібне додаткове джерело світла навколо транспортного засобу.

 

Фара має компактні розміри та ідеально вписується в ніші з обмеженим простором. Розташування кронштейна і способи його регулювання дозволяють встановлювати фару у будь-який спосіб, в тому числі дуже естетичне кріплення рефлектора на тильній стороні поверхні. Правильна світловіддача забезпечує оптимальну кількість світлового випромінювання в приємному для очей кольорі.

 

Всі компоненти для фари CRK2 виробляються в Польщі, і кожен етап виробництва контролюється відповідно до системи якості компанії ISO 9001:2015.

 

Польський виробник підготував надійний і довговічний продукт (фара водонепроникна, пилонепроникна і ударостійка), який вже завоював визнання на багатьох ринках Європи і світу.

 

Купуючи фари, ви купуєте продукт за хорошою ціною по відношенню до якості, який ви будете використовувати протягом багатьох років.

 

Технічні характеристики:

 

Фари можна придбати або замовити у магазинах мережі Strans.