Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Також у наявності: English (United Kingdom)
Перегляди: 501

Акція

 

 

Нова акційна пропозиція в мережі магазинів Strans

 

З 1 лютого по 31 березня за кожен придбаний підшипник ступиці FERSA серії F 200xxx даруємо робочі рукавиці для механіків. Пропозиція дійсна до вичерпання призового фонду.

 

Нагадуємо, що Fersa це багатонаціональна іспанська компанія, яка спеціалізується на проектуванні, розробці, виробництві та дистрибуції комплексних рішень в сфері високоякісних підшипників. Fersa володіє більше ніж 50-річним досвідом в даній галузі. Компанія випускає щорічно понад 200 моделей та виробляє підшипники для трансмісії, диференціалів і ступиць, що є чудовою альтернативою запчастинах оригінального устаткування таких провідних світових виробників як Mercedes Benz, Volvo, Iveco, BPW і Freightliner, серед других. Fersa домоглася високих показників продуктивності: тривалий термін експлуатації й максимальна надійність.

 

Придбати продукцію Fersa Ви можете в кожному магазині мережі. Деталі акції запитуйте в менеджера свого магазину Strans та не забувайте й надалі слідкувати за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх переваг для Вашого бізнесу!