Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Також у наявності: English (United Kingdom)
Перегляди: 1041

Акція

 

 

До 10 липня по всій мережі магазинів Strans діятиме акційна пропозиція від провідного німецького виробника фільтрів Hengst!

 

Умови надзвичайно прості! Купуйте повний комплект фільтрів Hengst (масла, повітря, салону, палива) + 40 літрів оливи (на розлив, бочками, каністрами)  і отримуйте у подарунок набір професійних інструментів Gut Meister. У призовий фонд входять набори інструментів вартістю 20€, які кожен зможе вибрати самостійно. Також є можливість індивідуального прорахунку необхідної кількості комплектів, які потрібно придбати для отримання бажаного подарунку. Акція діятиме до вичерпання призового фонду.

 

Компанія Hengst пропонує цілий ряд фільтрів, асортимент яких переконає навіть найвимогливіших клієнтів. Hengst гарантує високу надійність починаючи з безпечної установки до оптимальної роботи та тривалого терміну служби. Для багатьох виробників автомобілів, підприємств оптової торгівлі та ринку запчастин, а також для все більшого числа промислових клієнтів найменування Hengst вже стала синонімом фільтрації та управління подачею води.

 

Запитуйте товари виробника у будь-якому магазині Strans! А також, щоб бути в курсі всіх подій, акцій та оновлень, не забувайте слідкувати за нашими новинами на сайті та на сторінках соціальних мереж.