Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Також у наявності: English (United Kingdom)
Перегляди: 863

Акція

 

 

На черзі мега вигідна пропозиція від провідного світового виробника

 

Компанія SCHAEFFLER разом із брендами LUK та FAG підготувала для всіх клієнтів магазинів Strans корисні подарунки. Акція триватиме в період з 1 березня до 31 травня. Умови надзвичайно прості  - необхідно просто купувати продукцію брендів виробника, а саме LUK та FAG. Переможців обиратимемо серед учасників, які придбали продукцію бренду на найбільшу суму за тиждень та упродовж місяця. Найактивнішим покупцям даруємо:

 

- Щотижня 5 першокласних наборів ключів рожково-накидних з трещіткою Gut Meister 12одиниць.

- Щомісяця 3 мега крутих набори інструментів Gut Meister 149 одиниць.

 

Нагадуємо, що Schaeffler Group – відомий постачальник автомобільної промисловості. Schaeffler Group представлена своїми сильними марками: LUK та FAG. Компанія FAG – один з зі світових лідерів з виробництва і продажу високоякісних роликових і кулькових підшипників для автомобільної індустрії. Luk - одна з найвідоміших фірм-виробників автомобільного зчеплення. Постачає деталі концернам BAG, GM, BMW, Mercedes-Benz, а також Fiat, Toyota, Renault, Volkswagen, Honda і ще декільком іншим. Придбати продукцію LUK та FAG за вигідною ціною можна у будь-якому магазині мережі Strans.

 

Більше про деталі акції запитуйте в свого менеджера Strans та не забувайте слідкувати й надалі за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх переваг для Вашого бізнесу!