Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Також у наявності: English (United Kingdom)
Перегляди: 674

Акція

 

 

Нова акція від Febi уже діє в магазинах Strans

 

Febi зібрав для Вас комплект необхідних засобів особистої гігієни, які допоможуть зберігати комфорт, чистоту та свіжість у дорозі! З 16 жовтня по 30 листопада купуй продукцію febi Truck на загальну суму від 15 000 грн і отримуй сумку-органайзер із набором засобів для особистої гігієни у подарунок. У набір входить: зубна паста, шампунь і гель для душу 2 в 1, гель для гоління, дезодорант, крем для рук, рушник, станок для гоління, гребінь для волосся, міні-набір для шиття, щипчики для нігтів, вологі серветки, зубна щітка, пластир. Це ж ого-го скільки всього!

 

Нагадуємо, що Febi Bilstein– це всесвітньовідомий німецький виробник та лідер післяпродажного обслуговування авто. Сьогодні компанія пропонує найрізноманітніші зношувані деталі для вантажних автомобілів більшості європейських виробників. Продукція Febi Bilstein широко представлена в усіх магазинах мережі.

 

Більше про деталі акції запитуйте в свого менеджера Strans та не забувайте слідкувати й надалі за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх переваг для Вашого бізнесу!