Truck

Parts




×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

×

Також у наявності: English (United Kingdom)
Перегляди: 702

Акція

 

 

Нова акційна пропозиція від провідних європейських брендів

 

Strans не припиняє вабити вигідними пропозиціями! Лише в магазинах Strans, купуючи продукцію брендів SACHS та LEMFÖRDER з 1 квітня по 31 травня на суму 50 000 грн в одному чеку, можна отримати у подарунок стильний комплект одягу – безрукавку, футболку та кепку. Акція діятиме до вичерпання призового фонду.

 

Компанія LEMFÖRDER є лідером з розробок інноваційної техніки підвіски для легкових автомобілів, мотоциклів, важкого комерційного та позашляхового транспорту.  LEMFÖRDER – це марка номер один, якщо йдеться про деталі рульового керування та підвіски з якістю постачальника в серію.

 

Продукція SACHS,  виготовляється за найновішими технологіями з високоякісних матеріалів та відрізняється підвищеною ефективністю та надійністю експлуатації. Саме тому багато провідних автовиробників віддають перевагу деталям SACHS: щороку з їхніх конвеєрів сходять понад 10 мільйонів транспортних засобів, оснащених амортизаторами цієї марки. Крім того, SACHS пропонує високоякісні зчеплення як для заводів-виробників, так і ринку запасних частин.

 

Саме тому, вибір на користь SACHS та LEMFÖRDER роблять не лише звичайні споживачі, але й великі автовиробники, адже їхня продукція - це надійність, на яку можна покластися.

Запитуйте товари цих виробників у будь-якому магазині Strans! А також, щоб бути в курсі всіх подій, акцій та оновлень, не забувайте слідкувати за нашими новинами на сайті та на сторінках соціальних мереж.